Otroci pojejo

Včeraj smo se z avtobusom odpravili na prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Nastopal je naš sošolec  Žiga, za katerega smo zelo navijali. Uvrstil se je v finale. Zelo smo ponosni nanj. Ko smo se vračali, smo na avtobusi vsi peli. Imeli smo se zelo lepo.

Nika Selinšek, 5.a

V četrtek, 17. 12. 2015, smo se z avtobusom Majolka odpeljali v Juršince na prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Nastopal je sošolec  Žiga Kokol in se uvrstil v finale. Zmago si je pošteno zaslužil. Ko smo se peljali domov, smo peli pesmi. V avtobusu je bilo udobno in toplo. Ko smo prišli do krožišča na Vidmu, nas je šofer Mirko nekajkrat peljal v krog. Bilo je zelo zabavno in nikoli ne bom pozabil tega dne.

Teo Šibila, 5. a

V četrtek, 17. 12. 2015, sem imel na prireditvi Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo polfinalni nastop. Med petjem sem zelo užival, saj zelo rad pojem. To me je pripeljalo do finala, ki bo 23. decembra na Ptuju.  Za podporo in vzpodbujanje se najbolj se zahvaljujem sošolcem, ki so prišli navijat  v tako velikem številu in s kar tremi plakati. Zahvaljujem pa se tudi gospodu Mirku  in agenciji Majolka, ki nas je brezplačno peljala na prireditev.  Upam na čim boljšo uvrstitev v finalu.

Žiga Kokol, 5. a

Za ogled galerije pritisnite na fotografijo.

DSC_0434

Morda vam bo všeč tudi...