Praznični koncert OŠ Videm in vtisi učencev

Vtisi učencev 4. a

Na koncertu Nike Zorjan je bilo zelo zabavno in nepozabno. Všeč so mi bile vse pesmi, ki jih je zapela.

 Neja Krajnc

Ko sem bila pri babici, sem nestrpno čakala na koncert. Zamudila ga bi, če ati ne bi prišel pravočasno. Ko je prišel, nama je z Vido naredil povezavo do koncerta. Med poslušanjem pesmi sem zelo uživala.

Ajda Šamperl

Všeč mi je bilo, da je naša šola organizirala koncert Nike Zorjan, saj jo zelo rada poslušam. Zanimivo mi je bilo, da smo ji lahko zastavljali vprašanja na katera nam je odgovarjala. Kljub temu, da se ne smemo družiti, so prazniki zaradi koncerta lepši.

Neja Habjanič

Na koncertu Nike Zorjan mi je bilo najbolj všeč, da smo lahko izbirali pesmi, ki smo jih potem skupaj zapeli in da smo ji lahko postavljali vprašanja na katera je potem odgovarjala.

Neža Zamuda

Na koncertu sem se imel lepo. Sem pel in plesal. Nika mi je bila všeč, predvsem takrat, ko je govorila prekmursko. Upam, da jo kdaj vidim v živo. Nino Slodnjak           

Vtisi učencev 4. b

Na koncertu Nike Zorjan se je zbralo zelo veliko poslušalcev. Zapela je veliko lepih pesmi in vsi smo se zelo zabavali. Bilo je zelo zanimivo, ker smo jo videli in nam je pela v živo. Tudi mi smo sodelovali s petjem. Jaz bi jo še kar naprej poslušala, a je ura hitro minila. Poslušali smo jo preko zoom-a, kar je bila za nas nova izkušnja. Bilo je super. Tako izkušnjo bi še večkrat doživela ampak bi raje, da bi se naslednjič videli v živo.

Lara Šori

Vtisi učencev 5. b

                                                           

Vtisi učencev 7. a

Bilo je zanimivo, saj nikoli nisem imela koncerta preko zooma, a hkrati super, saj smo imeli priložnost spoznati Niko Zorjan.

Na koncertu je bilo zelo zabavno in smo lahko doživeli nekaj novega. 

Pri koncertu Nike Zorjan sem uživala in se sprostila, saj Nika zelo lepo poje.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost